Kostas Kallergis

Kostas Kallergis

Kostas Kallergis është një gazetarë i lirë dhe producent televiziv me bazë në Athinë, me eksperiencë të gjatë në prodhimin e dokumentarëve. Kostas ka punuar me shumë organizata ndërkombëtare të medias për mbulimin e krizës ekonomike të Greqisë.

Të fundit