Peter Adamson

Peter Adamson

Peter Adamson është profesor i Filozofisë në Universitetin Ludëig Maximilian të Mynihut. Ai është autor i shumë librave, përfshirë Plotini Arab (2002) Mendimtarët e Mëdhenj të Mesjetës: al-Kindi (2007) dhe Filozofia në Botën Islamike (2016).

Të fundit