Roza Ismailaj

Roza Ismailaj

Roza Ismailaj është një gazetare me origjinë nga Shqipëria por që ka lindur dhe është rritur në Greqi. Ajo është studiuese me master Erasmus Mundus me specializim në Politikë Europiane dhe Gazetari në Universitetin e Amsterdamit. Ajo aktualisht është bursiste në Balkan Insight dhe në të shkuarën është përfshirë në projekte në radio dhe dokumentarë si dhe ka qenë vullnetare në ndihmë të refugjatëve në ishullin e Samos, ku u bind për të punuar si gazetare. Interesat e saj kryesore janë të drejtat e njeriut, më veçanti, liria e shprehjes, refugjatët/imigrantët dhe politika në skefërn e Ballkanit.

Të fundit