Xhenis Shehu

Xhenis Shehu

Xhenis Shehu kryen kërkim social si doktorante në National University of Political and Administrative Studies (SNSPA) në Bukuresht. Interesi i saj akademik fokusohet në teoritë politike feministe dhe teoritë e demokracisë.

Të fundit