Antonia Williams-Annunziata

Antonia Williams-Annunziata

Eshtë një gazetare në profesion të lirë e vendosur në Romë. Më herët, ajo ka punuar si redaktore rajonale e gazetës “The Daily Star” në Liban dhe reportere e gazetës “Beirut Today”.

Të fundit