Connie Hedegaard

Connie Hedegaard

Connie Hedegaard shërbeu si Komisionere Evropiane për Veprimin për Klimën (2010-14), dhe si Ministre e Danimarkës për Mjedisin (2004-07) dhe Ministre për Klimën dhe Energjinë (2007-09).

Të fundit