Didem Tali

Didem Tali

Didem Tali është një gazetare, shkrimtare dhe producente filmash në Stamboll, e cila raporton për ekonominë globale dhe zhvillimin. Ajo është autorja e raportit të ri special të Freedom House, "Perceptimet ndaj Lirisë së Shprehjes në Turqi".

Të fundit