Gjergj Erebara

Gjergj Erebara

Gjergj Erebara është redaktor i BIRN në Tiranë. Ai është diplomuar në gazetari në Tiranë në vitin 2002 dhe ka kryer studime pasuniversitare në Histori Ekonomike në Universitetin e Lundit, Suedi në vitin 2011. Ai ka punuar në media të ndryshme përgjatë dy dekadave të fundit dhe është specializuar në raportime mbi ekonominë.

Faqe 200 nga 201 1 199 200 201

Të fundit