Fatime Menalla

Fatime Menalla

Fatime Menalla Hysa është një gazetare nga qyteti i Shkodrës. Ajo është diplomuar në gazetari në Universitetin e Tiranës dhe ka punuar për gazetën Standard, Alb-Mirror dhe Albania Observer

Të fundit