Ivan Angelovski

Ivan Angelovski

Ivan Angelosvski është gazetar nga Beogradi dhe pjesëmarrës në vitin 2010 në Bursën Ballkanike për Ekselencë në Gazetari, të organizuar nga BIRN.

Faqe 1 nga 2 1 2

Të fundit