Kristina Millona

Kristina Millona

Kristina Millona është studiuese shqiptare e fokusuar në çështjet e seksualitetit, komunizmit dhe hulumtimit arkivor. Ajo ka përfunduar studimet master në Politikat Ndërkombëtare Feministe në Universitetin SOAS të Londrës.

Të fundit