Mitra Nazar

Mitra Nazar

Mitra Nazar është gazetare në profesion të lirë nga Hollanda që jeton në Beograd. Ajo mbulon Ballkanin/Europën juglindore për media të shrkuar dhe për radio në holandisht dhe anglisht.

Të fundit