Ornela Liperi

Ornela Liperi

Ornela Liperi është kryeredaktore e Revistës ekonomike Monitor në Tiranë. Ajo ka studiuar ekonomi në Universitetin e Tiranës dhe gazetari e ekonomi në Universitetin e Oksfordit.

Të fundit