Philippe Legrain

Philippe Legrain

Philippe Legrain, ish këshilltar ekonomik për presidentin e Komisionit Europian, është bursit vizitues i lartë në Institutin Europian të Shkollës Ekonomike të Londrës dhe autor i librit “Pranvera e Europës: ose pse ekonomitë dhe politika jonë janë në telashe – dhe si t’i rikthejmë në rregull”.

Të fundit