Raghuram G. Rajan

Raghuram G. Rajan

Ish-guvernator i Bankës së Kursimeve të Indisë dhe profesor i Financës në Universitetin e Çikagos. Raghuram G.Rajan është gjithashtu autor i librit “Kolona e Tretë- Si tregjet dhe shtetet i lënë pas komunitetet".

Të fundit