Rosa Balfour

Rosa Balfour

Rosa Balfour është një bashkëpunëtore e lartë transatlantike në Fondin German Marshall të Shteteve të Bashkuara dhe anëtare e Komitetit Drejtues të Grave në Sigurinë Ndërkombëtare, Bruksel. Kohët e fundit ajo ishte pjesë e programit “E ardhmja e Europës” i Institutit për Shkencat Njerëzore dhe Fondacionit ERSTE.

Të fundit