Salome Samadashvili

Salome Samadashvili

Salome Samadashvili, një ish-shefe e Misionit të Gjeorgjisë në Bashkimin Evropian, është anëtare e parlamentit të Gjeorgjisë dhe Sekretare Politike e partisë Lelo për Gjeorgjinë.

Të fundit