Shahid Javed Burki

Shahid Javed Burki

Shahid Javed Burki, ish-ministër i financës në Pakistan dhe zv. president i Bankës Botërore, është aktualisht kryetar i Institutit për Politikë Publike në Lahore.

Të fundit