Sylvie Bodineau

Sylvie Bodineau

Sylvie Bodineau kaloi gati dy dekada si këshilltare për mbrojtjen e fëmijëve para se t’i kthehej jetës akademike në vitin 2009 për të "menduar për profesionin e saj" nga një këndvështrim kritik. Ajo aktualisht është kandidate për doktoraturë në Universitetin Laval, Québec dhe do të fillojë punën e saj post-doktorale në Universitetin e York, Toronto në Tetor 2019. Adresa e saj në twttier është @SylvieBodineau

Të fundit