Valbona Davidhi

Valbona Davidhi

Valbona Davidhi është diplomuar për drejtësi në Universitetin Ismail Qemali Vlorë. Punon si gazetare prej vitit 2006. Prej 10 vitesh është korrespodente e Fierit në televizionin ABC. Është themeluese dhe drejtuese e portalit newsgate.al.

Faqe 3 nga 3 1 2 3

Të fundit