Akri Çipa

Akri Çipa

Akri Çipa është hulumtues dhe ekspert i politikës së jashtme dhe konsulent në Tiranë, Shqipëri. Ai ka master shkencash në Zgjidhjen e Konflikteve nga Universiteti i Kolumbias.

Të fundit