Armand Kullau

Armand Kullau

Armand Kullau ka punuar si gazetar në median e shkruar dhe online prej vitit 2020. Ka kryer studimet Bachelor për Marrëdhëniet me Publikun tek Universiteti Europian i Tiranës. Aktualisht punon tek "Fax Media News".

Të fundit