Carlo Ratti

Carlo Ratti

Carlo Ratti drejton Laboratorin Praktik të Qytetit në Institutin Teknologjik të Masaçusesit dhe kryeson Këshillin e Axhendës Globale për Qytetet e të Ardhmes në Forumin Ekonomik Botëror.

Të fundit