Dani Rodrik

Dani Rodrik

Është profesor i Ekonomisë Politike Ndërkombëtare në Shkollën e Qeverisjes John F. Kennedy, Universiteti i Harvardit dhe autor i librit “Bisedë e çiltër mbi tregtinë: Ide për një Ekonomi Botërore të Shëndetshme.

Faqe 1 nga 4 1 2 4

Të fundit