Eduard Shehi

Eduard Shehi

Prof.Ad.Dr. Eduard Shehi është arkeolog pranë institutit Arkeologjik prej 17 vitesh. Me diplomë dhe master në Universitetin e Tiranës, ai mban gradën Doktor Shkencash në Universitetin Charles-De-Gaulle, Lille 3 ne Francë.

Të fundit