Flamur Vezaj

Flamur Vezaj

Flamur Vezaj është gazetar në ABC News. Ai ka punuar prej 10 vitesh në mediat kryesore në vend, ku ka mbuluar çështjet e krimit dhe të drejtësisë. Vezaj ka përfunduar studimet në Universitetin e Tiranës për Gazetari dhe Juridik

Të fundit