Geri Emiri

Geri Emiri

Ka mbaruar studimet për “Gazetari dhe Komunikim” (Bachelor) në Universitetin e Tiranës dhe për “Marrëdhëniet me Publikun”, në nivelin “Master Shkencor” (MSc). Ka punuar në disa media online dhe televizion. Është themelues i Amfora Media Group, producent dokumentarësh dhe editor i medias Amfora.al, me fokus arkeologjinë. Aktualisht punon edhe si gazetar i lirë.

Faqe 1 nga 17 1 2 17

Të fundit