Kelly Born

Kelly Born

Kelly Born, një ish-drejtoreshë e Qendrës së Politikave Kibernetike të Universitetit Stanford, është Drejtore e nismës për Demokraci, të Drejta dhe Qeverisje në Fondacionin David dhe Lucile Packard.

Të fundit