Michael J. Boskin

Michael J. Boskin

Michael J. Boskin është profesor ekonomie në Universitetin e Stanfordit dhe anëtar i lartë në Institutin Hoover. Ai ishte Kryetar Këshillit të Këshilltarëve Ekonomikë të i George H.W. Bush nga viti 1989 deri në 1993 dhe drejtoi të ashtuquajturin Komisioni Boskin, një organ këshillues i Kongresit që theksoi gabimet në vlerësimet zyrtare të inflacionit në SHBA.

Të fundit