Nancy Qian

Nancy Qian

Nancy Qian, Profesore e Ekonomisë Menaxheriale dhe Shkencave të Vendimit në Shkollën e Menaxhimit Kellogg të Universitetit Northwestern, është Drejtoresha Themeluese e Laboratorit Econ të Kinës dhe Laboratorit të Kinës Veriperëndimore.

Të fundit