Nouriel Roubini

Nouriel Roubini

Nouriel Roubini, Profesor Emeritus i Ekonomisë në Stern School of Business të Universitetit të Nju-Jorkut, është kryeekonomist në Atlas Capital Team, CEO i Roubini Macro Associates, bashkëthemelues i TheBoomBust.com dhe autor i "MegaKërcënime: Dhjetë tendenca të rrezikshme që rrezikojnë të ardhmen tonë", dhe "Si t'u mbijetosh atyre" (Little, Brown and Company, 2022). Ai është një ish-ekonomist i lartë për çështjet ndërkombëtare në Këshillin e Këshilltarëve Ekonomikë të Shtëpisë së Bardhë gjatë administratës së Klintonit dhe ka punuar për Fondin Monetar Ndërkombëtar, Rezervën Federale të SHBA-së dhe Bankën Botërore.

Të fundit