Slavoj Zizek

Slavoj Zizek

Slavoj Žižek është Drejtor Ndërkombëtar i Institutit Birkbeck për Shkenca Humane në Universitetin e Londrës dhe autor, së fundmi, i Heaven in Disorder (OR Books, 2021).

Faqe 1 nga 2 1 2

Të fundit