Altin Gjeta

Altin Gjeta

Altin Gjeta ka master në Marrëdhënie dhe Politikë Ndërkombëtare nga Universiteti i Uestminsterit, Londër. Ai është hulumtues në Qendrën Shqiptare për Qeverisje të Mirë, një OJQ me bazë në Tiranë.

Të fundit