Altin Raxhimi

Altin Raxhimi

Altin Raxhimi është gazetar në profesion të lirë nga Tirana. Ai është kontribues i shpeshtë i BIRN dhe disa mediave ndërkombëtare si Reporting Project, Inter-Press Service, The Chicago Tribune. Raxhimi ka studiuar gazetari në Universitetin e Tiranës dhe në Nieman Foundation for Journalism, pranë Universitetit të Harvard.

Faqe 1 nga 3 1 2 3

Të fundit