Bekim Bislimi

Bekim Bislimi

Bekim Bislimi ka lindur më 20. 03. 1968 në Vërban të Vitisë. Shkollimin fillor, të mesëm dhe universitar e ka ndjekur në Prishtinë, ku aktualisht jeton. Prej vitit 1999 e deri në vitin 2001 ka punuar në gazetën e përditshme “Kosova sot”. Prej muajit dhjetor të vitit 2001 e deri më tash punon si korrespondent i Radios Evropa e Lirë, për shërbimin në gjuhën shqipe. Aktualisht ndjek studimet për gazetari në Universitetin e Prishtinës.

Të fundit