Chris Patten

Chris Patten

Chris Patten, Guvernatori i fundit britanik i Hong Kongut dhe ish komisioner i BE-së për punët e jashtme, është aktualisht kancelar i Universitetit të Oksfordit.

Faqe 1 nga 5 1 2 5

Të fundit