Emi Kalaja

Emi Kalaja

Emi Kalaja e diplomuar ne Gazetari dhe Komunikim ne Universitetin "Luigj Gurakuqi". Gazetare ne Shkodër nga viti 2009. Aktualisht korespondente e Klan Tv. Bashkëthemeluese e portalit eetimes-tv.com

Faqe 1 nga 4 1 2 4

Të fundit