Françeska Ndoja

Françeska Ndoja

Françeska Ndoja e diplomuar në bachelor për Gjuhë-Letërsi në Universitetin "Luigj Gurakuqi". Vijon studimet në Master Shkencor "Drejtim Menaxhim Media" në Fakultetin Filologji dhe Histori në Tiranë.
Prej pesë vitesh punon profesionin e gazetares, në Shkodër si korrespondente dhe në Tiranë.

Të fundit