Gordon Brown

Gordon Brown

Gordon Brown, ish-kryeministër dhe kancelar i Thesarit të Mbretërisë së Bashkuar, është i dërguar i posaçëm i Kombeve të Bashkuara për Edukimin Global.

Të fundit