Guy Verhofstadt

Guy Verhofstadt

Guy Verhofstadt, një ish-kryeministër belg, është kryetar i Grupit të Aleancës së Liberalëve dhe Demokratëve për Europën (ALDE) në Parlamentin Europian.

Faqe 1 nga 2 1 2

Të fundit