Jeffrey D. Sachs

Jeffrey D. Sachs

Jeffrey D. Sachs është Profesor i Zhvillimit të Qëndrueshëm, Profesor i Politikave SHëndetësore dhe Menaxhimit dhe Drejtor i Institutit të Tokës në Universitetin e Kolumbias, SHBA. Ai është gjithashtu Këshilltar i Posaçëm i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së për Objektivat e Zhvillimit të Mijëvjeçarit.

Faqe 2 nga 6 1 2 3 6

Të fundit