Michael Spence

Michael Spence

Michael Spence, një laureat për çmimin Nobel në ekonomi, është profesor ekonomie Emeritus dhe ish-dekan i Shkollës së Pasuniversitare të Biznesit në Universitetin e Stanfordit.

Të fundit