Nenad Radicevic

Nenad Radicevic

Nenad Radicevic është një gazetar dhe redaktor me përvojë nga Serbia, i specializuar në raportimin ndërkombëtar. Ai ka punuar gjatë katër viteve të fundit si korrespondent që mbulon Gjermaninë për një sërë mediash në Ballkan.

Të fundit