Amin Saikal

Amin Saikal

Amin Saikal, Profesor i Shkencave Politike dhe Drejtor i Qendrës për Studime Arabe dhe Islamike (Lindja e Mesme dhe Azia Qendrore) në Universitetin Kombëtar Australian, është autori i librit të ardhshëm Lindja e Iranit: Mbijetesa dhe e Ardhmja e Republikës Islamike.

Të fundit