Fatmira Barjami

Fatmira Barjami

Fatmira Barjami ka mbaruar studimet në Gazetari në Univeristetin Aleksandër Xhuvani dhe ka kryer master në Redaktori në Universitetin e Tiranës. Punon si korrespondete nga qyteti i Fierit.

Të fundit