Fawaz A. Gerges

Fawaz A. Gerges

Faëaz A. Gerges, profesor i marrëdhënieve ndërkombëtare në Shkollën e Shkencave Ekonomike dhe Politike të Londrës, është autor i librit ISIS: A History.

Të fundit