Gazmend Kapllani

Gazmend Kapllani

Gazmend Kapllani është një autor dhe gazetar poliglot. Ai jeton dhe jep mësim në Çikago. Romani i tij i ri dhe i katërt "Wrongland", i botuar tashmë në shqip dhe greqisht, do të botohet në frëngjisht këtë shtator (Ed Intervalles). Në veprat e tij Kapllani eksploron se si totalitarizmi, emigracioni, kufijtë dhe historia ballkanase kanë formësuar jetët private dhe narrativat personale.

Të fundit