Jean Pisani-Ferry

Jean Pisani-Ferry

Jean Pisani-Ferry është një profesor në Shkollën e Qeverisjes Hertie në Berlin dhe aktualisht shërben si Komisioner i Përgjithshëm për Planifikimin e Politikave të Qeverisë së Francës.

Faqe 1 nga 4 1 2 4

Të fundit