Jeta Xharra

Jeta Xharra

Jeta Xharra është drejtoresha e BIRN në Kosovë, si dhe kryeredaktore dhe drejtuese e emisionit Jeta në Kosovë, i cili transmetohet në RTK.

Faqe 1 nga 2 1 2

Të fundit