Ricardo Hausmann

Ricardo Hausmann

Ricardo Hausmann, një ish ministër i planifikimit në Venezuelë dhe ish-kryeekonomist i Bankës Ndër-Amerikane për Zhvillim, është drejtor i Qendrës për Zhvillim Ndërkombëtar në Universitetin e Harvardit dhe profesor i ekonomiksit në Shkollën Kennedy të Harvardit.

Të fundit